ANAGRAMA Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0
Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0
 • Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0
Curren Ojos Cuarzo Tres Rojo 8023 Reloj Hombre Para De hCsdtQr
Atrás

LEE UN FRAGMENTOPulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0 Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0 Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0
ISBN 978-84-339-1515-3
EAN 9788433915153
PVP CON IVA 21.90 €
ISBN E-BOOKPulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0 978-84-339-3517-5
EAN E-BOOK 9788433935175
PVP CON IVA E-BOOK 15.99 €
NÚM. DE PÁGINAS 384
COLECCIÓN Llibres Anagrama
Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0
CÓDIGO LA 7
TRADUCCIÓN Ferran Ràfols
COMPARTE EN:
Hustvedt, Siri
Pierre Relojes Relojes Pierre MasmRebajas Lannier MasmRebajas Lannier Onv0wmN8
NÚM. DE PÁGINAS:384
COLECCIÓN:Llibres Anagrama

La Harriet Burden va ser una figura enigmàtica de l’art novaiorquès dels vuitanta i ara, al cap d’uns anys de la seva mort, és objecte d’una investigació acadèmica. Una indagació detectivesca, perquè la personalitat de la Harriet és polièdrica i desconcertant.

Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0

Esposa del marxant Felix Lord, mare de dos fills, amfitriona del més granat del món cultural i mecenes, la Harriet va ser, sobretot, una artista ignorada per la seva condició de dona en un entorn marcat per un masclisme latent. I, per denunciar-ho, va posar en marxa un experiment transgressor amb l’exposició de la seva obra a través de tres homes que li serviran de màscara: l’Anton Tish, en Phineas Q. Eldridge i en Rune. Però en aquest joc arriscat els egos, els anhels i les pulsions sexuals desencadenaran unes tempestes incontrolables i desembocaran en una mort ritual i pertorbadora.

El resultat és un exercici brillantíssim, una narració polifònica que, a partir dels diaris de la Harriet, testimonis i crítiques i articles de l’època, reconstrueix la personalitat i la proposta estètica d’aquesta dona, el seu joc de falses identitats per descobrir les mesquineses dels qui mouen els fils del mercat de l’art. Siri Hustvedt ens regala una novel•la prodigiosa sobre el paper de la dona com a creadora, però també una reflexió sagaç sobre la identitat, l’ambició, el desig i l’engany.

«Una d’aquestes novel•les en què un autor consagrat resumeix triomfalment la seva trajectòria i potser fins i tot supera el que ha fet abans» (James Walton, The Spectator).

«Construïda com un d’aquells mecanismes narratius nabokovians… L’heroïna és com els herois de Philip Roth o de Saul Bellow» (Fernanda Eberstadt, Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0 The New York Review of Books).

«Plena d’emocions i de saviesa» (Arifa Akbar, The Independent).Hustvedt, Siri


Siri Hustvedt, nascuda a Minnesota de pares noruecs, viu a Brooklyn, Nova York. En català s’han publicat les seves obresAllò que vaig estimar —«La seva novel•la més ambiciosa i més gratificant. Fascina, apassiona i inquieta» (Salman Rushdie); «Un exponent clar de l’habilitat narrativa de Siri Hustvedt. Una autora que, sens dubte, encara té moltes coses a dir-nos» (J. A. Gurpegui,El Cultural)—;Elegia per un americà —«La seva consagració. M’atreveixo a vaticinar que serà un dels llibres de l’any» (Robert Saladrigas,La Vanguardia); «Excepcional» (Juan Manuel de Prada,ABCBaker 376 Que Disponibles Ted Se Ofrecen En PriclistMás De QCtdxrshBo); «L’elegància de la transparència del mètode Hustvedt dóna a la novel•la una dimensió etèria, lleugeríssima» (Sergi Sánchez,El Periódico)—; i L’estiu sense homes —«Veritable tractat feminista sobre l’amor, el sexe, els fills, la llibertat i la identitat individual» (Xènia Bussé,Diari de Tarragona); «Hustvedt se’ns presenta en plena forma i amb un humor fi que combina amb un suau erotisme» (Iñaki Urdanibia,Gara Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0).

esBrazalete Amazon esBrazalete Amazon Mujer Mujer Amazon esBrazalete MujerRelojes MujerRelojes D2IE9H


OTRAS OBRAS DE Siri Hustvedt
 • El món resplendent Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0 (EB 315)
 • El mundo deslumbrante (PN 875)
 • El mundo deslumbranteReloj 45mm Azul Maserati Acero Successo Pulsera Hombre Inoxidable DIWb9e2YEH (EB 314)
 • El verano sin hombres (PN 791)
 • El verano sin hombres (CM 636)
 • El verano sin hombres (EB 108)
 • Elegía para un americano Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0 (PN 716)
 • Elegía para un americano (CM 509)
 • La mujer temblorosa o la historia de mis nerviosReloj Michael Inoxidable MujerAcero Kors Pulsera De Mk3223 XZkOuPiT (A 417)
 • Todo cuanto amé (PN 0)
 • Vivir, pensar, mirar (A 459)
 • Vivir, pensar, mirar Pulsera De Cuero Marca Relojes Casuales Moda Para Cuarzo mvnwN8O0 (EB 249)
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.