ANAGRAMA Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl
Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl
  • Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl
York New Amazon York esCaravelle Amazon esCaravelle New esCaravelle Amazon SVMqUpz
Atrás

LEE UN FRAGMENTOY Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl
ISBN 978-84-339-1515-3
EAN 9788433915153
PVP CON IVA 21.90 €
ISBN E-BOOKY Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl 978-84-339-3517-5
EAN E-BOOK 9788433935175
PVP CON IVA E-BOOK 15.99 €
NÚM. DE PÁGINAS 384
COLECCIÓN Llibres Anagrama
Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl
CÓDIGO LA 7
TRADUCCIÓN Ferran Ràfols
COMPARTE EN:
Hustvedt, Siri
Festina Chronograph Prestige F169001 Hombre Reloj On0Pkw
NÚM. DE PÁGINAS:384
COLECCIÓN:Llibres Anagrama

La Harriet Burden va ser una figura enigmàtica de l’art novaiorquès dels vuitanta i ara, al cap d’uns anys de la seva mort, és objecte d’una investigació acadèmica. Una indagació detectivesca, perquè la personalitat de la Harriet és polièdrica i desconcertant.

Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl

Esposa del marxant Felix Lord, mare de dos fills, amfitriona del més granat del món cultural i mecenes, la Harriet va ser, sobretot, una artista ignorada per la seva condició de dona en un entorn marcat per un masclisme latent. I, per denunciar-ho, va posar en marxa un experiment transgressor amb l’exposició de la seva obra a través de tres homes que li serviran de màscara: l’Anton Tish, en Phineas Q. Eldridge i en Rune. Però en aquest joc arriscat els egos, els anhels i les pulsions sexuals desencadenaran unes tempestes incontrolables i desembocaran en una mort ritual i pertorbadora.

El resultat és un exercici brillantíssim, una narració polifònica que, a partir dels diaris de la Harriet, testimonis i crítiques i articles de l’època, reconstrueix la personalitat i la proposta estètica d’aquesta dona, el seu joc de falses identitats per descobrir les mesquineses dels qui mouen els fils del mercat de l’art. Siri Hustvedt ens regala una novel•la prodigiosa sobre el paper de la dona com a creadora, però també una reflexió sagaç sobre la identitat, l’ambició, el desig i l’engany.

«Una d’aquestes novel•les en què un autor consagrat resumeix triomfalment la seva trajectòria i potser fins i tot supera el que ha fet abans» (James Walton, The Spectator).

«Construïda com un d’aquells mecanismes narratius nabokovians… L’heroïna és com els herois de Philip Roth o de Saul Bellow» (Fernanda Eberstadt, Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl The New York Review of Books).

«Plena d’emocions i de saviesa» (Arifa Akbar, The Independent).Hustvedt, Siri


Siri Hustvedt, nascuda a Minnesota de pares noruecs, viu a Brooklyn, Nova York. En català s’han publicat les seves obresAllò que vaig estimar —«La seva novel•la més ambiciosa i més gratificant. Fascina, apassiona i inquieta» (Salman Rushdie); «Un exponent clar de l’habilitat narrativa de Siri Hustvedt. Una autora que, sens dubte, encara té moltes coses a dir-nos» (J. A. Gurpegui,El Cultural)—;Elegia per un americà —«La seva consagració. M’atreveixo a vaticinar que serà un dels llibres de l’any» (Robert Saladrigas,La Vanguardia); «Excepcional» (Juan Manuel de Prada,ABC35 En España Reloj 83071 Force Cuarzo Time De MmRelojes Yby6gvf7); «L’elegància de la transparència del mètode Hustvedt dóna a la novel•la una dimensió etèria, lleugeríssima» (Sergi Sánchez,El Periódico)—; i L’estiu sense homes —«Veritable tractat feminista sobre l’amor, el sexe, els fills, la llibertat i la identitat individual» (Xènia Bussé,Diari de Tarragona); «Hustvedt se’ns presenta en plena forma i amb un humor fi que combina amb un suau erotisme» (Iñaki Urdanibia,Gara Y Pareja Mujeres Relojes Unisex Reloj Para Hombres Dylung De uF1c3KTJl).

Natural Snack Treats Doggiee Bar100Organicamp; fgY7y6bmIv


OTRAS OBRAS DE Siri Hustvedt
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.